JDM BENEFIET 18 mei 2019

ZATERDAG 18 MEI bij JDM

We hebben het er al over gehad in de nieuwsbrieven en in onderlinge gesprekken. Zaterdag 18 mei vindt ons Benefiet "YES we CAN!" plaats. Met dit Benefiet zamelen we geld in voor de renovatie van onze JDM Bar. Ons beeld voor de nieuwe JDM Bar is eentje waar je graag binnenloopt, nog even voor en na de lessen blijft zitten om te kletsen met de andere leden en waar je je gewoon welkom en gewenst voelt.
Wij zien jou al helemaal zitten op die mooie bank na je (dans)workout, nog een beetje naswingend van de les, terwijl je met je (dans)maatje van gedachten wisselt over de stoere graffiti op de muur! Zie jij jezelf ook al zitten?

Hoe leuk zou het zijn als je dan ook nog eens wist dat jij meegeholpen hebt aan die verbouwing binnen JDM? Zelf vinden we het leuk als we je er (naast een mooie bar) ook iets anders kunnen geven als dank voor je steun. Daarom organiseren we het Benefiet. Tijdens dit Benefiet op 18 mei, geven we dans- & fitnessworkshops. De kinderen kunnen hun hart ophalen met de schmink of glittertattoeages, de kleurtafel of zelfs hun dansworkshop als ze niet al uitgeput zijn van het spelen op het springkussen. We bieden (overheerlijke) pannenkoeken, ijsjes van Eddie's taartenservice en nog veel meer aan voor een klein bedrag. Kortom, heel het gezin kan zich die dag komen vermaken.

Alles staat in het teken van Ubuntu, verbinding met elkaar en in het waarmaken van onze dromen. Je vindt op het Benefiet vanalles om te etente drinken, te dansen, te spelen met als hoogtepunten een wedstrijd, een bingo en een tombola. Want aan het einde van de dag, zeggen we toch allemaal "YES we CAN!"?

Je kan de tickets voor het Benefiet al vanaf 6 mei kopen in de bar. Je kan ook op de dag zelf een ticket kopen. We rekenen zowel in de voorverkoop als in de losse verkoop dezelfde prijs, het gemak voor jou zit hem erin dat je zaterdag 18 mei gelijk met de activiteiten mee kunt doen zonder in de rij van de kassa te staan. Hoe fijn is dat?

We starten het Benefiet om 13.00 uur met een fantastisch optreden, om 14.50 uur start de Bingo en we sluiten de dag af met een Tombola om 16.45 uur. We hebben volop leuke prijzen om weg te geven bij de Tombola en Bingo! Droom rustig over die vette blueray speler, cadeaucheque van Snackbar Nieuwveld of Eddie's taartenservice en als je nog op zoek bent naar die leuke (hand)tas: een cheque van Boot lederwaren. Gelukkig stopt het prijzencircus daar niet en hebben we nog veel meer!

Wil je zelf een prijs voor de bingo en tombola doneren, of wil je al een geldbedrag schenken? Neem dan contact op met Marleen, 0650428444.

Kan je zelf niet komen en gun je anderen een leuke middag bij ons? Deel het event dan gerust op Facebook! Volg ons en het event ook op Facebook, dan ben je altijd volledig op de hoogte over wat er gaat gebeuren!

Graag zien we u in de lessen na de vakantie en op zaterdag 18 mei!