Nieuwsbrief Maart 2019

Nieuwsbrief Maart 2019

JDM Blog
We blijven werken aan onze dromen in 2019. Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief lazen, starten we vanaf april met een JDM Facebook groep. Als aanvulling hierop, starten we ook het JDM Blog.
Vanaf 1 mei kan je elke vrijdag op onze website onze blog lezen. We vullen het met mooie verhalen die in lijn staan met onze pijlers: Dance, Mind en Body.
Heeft u ideeen of wilt u uw verhaal met ons delen in onze blog? Praat dan eens met Marleen, dan kijken we samen of we ook uw verhaal in het blog plaatsen.

Kaartverkoop voorstelling
We dansen ook dit jaar in Theater Zuidplein. De kaartverkoop start zaterdag 13 april. Tip: Noteer de datum in je agenda zodat je het niet vergeet!
Daarom zijn we nu al druk met de voorbereidingen voor de voorstelling in Theater Zuidplein. Omdat we alles graag goed regelen, deelden we in iedere les een brief uit met aanvullende details.
Wilt u het bijgevoegde formulier inleveren voor 11 april? Dan hebben wij duidelijk beeld op wie mee dansen en hoeveel kostuums we moeten bestellen.

Winnaar schatkaart
Na de herfstvakantie vroegen we jullie om mee te denken over onze voorstelling. We mochten veel mooie schatkaarten en ideeën ontvangen!
De prijswinnaar van de tekenwedstrijd is:
Puk Hendriks. Hij wint een JDM piraten pakket.
Volg ons
Volg ons op Instagram en Facebook. Dan blijf je op de hoogte van alle feiten van de voorstelling en van alle ins & outs van JDM.
www.facebook.nl/jazzdansstudiomarleen
www.instagram.com/jazzdansstudiomarleen

Flamenco
Iedere nieuwsbrief belichten we één van onze lessen toe. Deze maand vertellen we je over Flamenco.
Bij Flamenco denk je vast aan passie en gratie. Aan Mediterrane klanken en aan zon! Dat klopt helemaal, Flamenco is namelijk een Spaanse dansstijl.
Een stijl die veel beoefend wordt aan de Spaanse kust, met mooie jurken, castagnetten in de hand en het stampen van de voeten.

Binnen Flamenco is er ruimte voor improvisatie. Zowel in de muziek als het dansen. Op deze manier passen de dansers en zangers de Flamenco aan, aan hun emoties. Zo geven ze met de dans en muziek uiting aan hun (diepste) gevoelens!
Binnen JDM kan je deze les volgen bij Cristine Rigaud. Zij geeft de les op donderdag 21.00-22.00 uur. Binnen haar lessen staan jouw passie en dynamiek centraal!
Lijkt het je iets? Ervaar het zelf tijdens een proefles!

YES, WE CAN
Zaterdag 18 mei organiseren we van 12.00-16.00 het benefiet “Yes, we can!”. Zet de dag alvast in jullie agenda. Want, geloof ons, deze dag wil je niet missen!
We houden je met de komende nieuwsbrieven en social media posts op de hoogte van wat we die dag gaan doen!
De opbrengsten van het benefiet gebruiken we voor de transformatie van onze bar en kleedruimtes (medio 2019).
Feitjes en weetjes
• Elke dag:
o fitness voor 3 euro per keer.
• Donderdag 14 maart:
o Juf Lotte is jarig!!!
• Zaterdag 13 april:
o Workshop Agnes Phillipsen (meld je aan via info@jazzdansstudiomarleen.nl).