Nieuwsbrief januari 2019

Naamswijziging

Onze droom voor 2019 is één van verbinding, menselijkheid en positiviteit. Van UBUNTU! Waarbij UBUNTU voor ons staat voor:

- één-zijn
- menselijkheid tegenover anderen
- ik ben omdat wij zijn
- menselijk worden door anderen.

Een mooie en ambitieuze droom voor ons als team en voor jou als lid.

Deze droom maakt dat JDM in 2019 verschillende veranderingen doorvoert. De eerste zichtbare verandering voor jou was de wijziging in de abonnementsvormen en -prijzen. De volgende is de facelift van ons logo en naam.

Toen Jazzdansstudio Marleen begon, gaf Marleen zelf alle lessen. In de afgelopen 21 jaar is veel veranderd. Zo is het docententeam gegroeid en zijn er andere samenwerkingsverbanden ontstaan. Waardoor de naam “Jazzdansstudio Marleen” voor ons de lading niet meer dekt. Daarom heten we na de zomervakantie “JDM”. In de tussentijd gaan we de naam “JDM” steeds meer gebruiken. Het is misschien geen grote naamsverandering, maar voor ons voelt het als een compleet andere wereld. Eén waarin we werkelijk kunnen zeggen “ik ben omdat wij zijn”.

JDM Huisregels

Samen maken we de sfeer binnen JDM. Onze sfeer is één van de kenmerken waarmee we ons onderscheiden van andere sportscholen. Daar zijn wij dan ook super trots op!

Omdat we dit graag willen behouden, kozen we ervoor om onze ongeschreven huisregels vast te leggen. Op die manier is iedereen op de hoogte van wat we van elkaar mogen verwachten.

Je kan de JDM huisregels terugvinden op de prikborden, bij de bar en op de website van JDM.

De huisregels gaan met ingang van 1 februari 2019 in.


Nieuwe les:JDM Dancemix

De JDM Dance Mix is een choreografie les. Een les waar alles draait om de choreografie. Of met andere woorden de dans. In deze les doe je vooraf geen oefeningen of diagonaal, alleen een stevige warming-up. Het aanleren van de dans staat centraal.
We dansen in de stijlen musical, jazz, modern en afro. Verschilende dansstijlen. Dit betekent dat het per blok verschilt wat we gaan doen.

In de JDM Dance mix leer je werken aan choreografie, uitstraling, entertainment, samenwerking, improvisatie, power en lenigheid. Goed voor je dansontwikkeling en voor je zelfvertrouwen. Ben je nieuwsgierig? Kom langs voor een proefles!
Deze les is op woensdagavond van 21.00-22.00 uur.

Winactie - schatkaart

In de afgelopen weken hebben we heel veel leuke schatkaarten gekregen van onze leden.
Schatkaarten met hele avonturen en tekeningen die niet zouden misstaan in een museum!
Op 13 maart 2019 maken we de winnaar van onze actie bekend. Wil jij nog mee doen? Lever dan je schatkaart voor de voorjaarsvakantie in bij je docent!

De schatkaarten en verhalen inspireren ons voor onze voorstelling. We zijn druk met het uitdenken van het verhaal wat wij willen vertellen op het podium.
Wil je meedansen in ons verhaal? Schrijf je dan in voor één van onze danslessen!

Kaartverkoop voorstelling

Zaterdag 13 juli staat JDM in het Theater Zuidplein met haar eigen voorstelling.
De kaartverkoop voor deze voorstelling start zaterdag 13 april 2019. Je kan de kaarten online bestellen via de website van Theater Zuidplein. Je leest hier later meer over.
Zet beide data alvast in je agenda zodat je het niet vergeet. We treden dit jaar twee keer op met deze unieke voorstelling. Dus wees er snel bij, want op=op!

Het inschrijven in januari is GRATIS!
Het JDM Team