Hoogvliet danst

H O O G V L I E T D A N S T zaterdag 24 juni

5 bewoners uit hoogvliet, de gebiedscommissie hoogvliet en gemeente Rotterdam organiseren "Hoogvliet danst"
Een buurtfeest voor en met Hoogvlieters, op de lokatie van Jazzdansstudio Marleen te Hoogvliet
Van 12.00-16.00 uur staat JDM en het schoolplein van t' Prisma bol van de activiteiten
Waarom dit evenement denkt u?
Graag willen de bewoners het “ ubuntu ”gevoel terug krijgen in Hoogvliet. Ubuntu betekent :
een-zijn, menselijkheid tegenover anderen, ik ben omdat wij zijn!
Elkaar ontmoeten, samen zijn en genieten van eten een kop koffie of thee. Door middel van dans en spel, verbintenis voelen met elkaar. Zodat er een sociale cohesie ontstaat. En meer sociaal contact.
Dansen maakt je gelukkig, is stress verlagend en zorgt voor een goede conditie. Dans is vrijheid, blijheid en geeft voldoening. Jazzdansstudio marleen biedt haar lokatie aan om dit mogelijk te maken. Een middag vol dans en spel.

Om 12 uur beginnen we de middag met een topper. Roy Julen de hoofdchoreograaf van het bekende televisie programma “so you think you can dance” komt een workshop geven tot 13.00 uur. Hij is tevens bedenker en choreograaf van Bodylanguage de film, SYTYCD, Scapino ballet en internationale artiesten als Stromae en Jason Derulo.
Na 13.00 zullen er nog veel meer dansworkshops gegeven worden denk aan: dancehall, kinderdans, circus lessen, paaldansen en nog veel meer. Maar niet alleen binnen is er van alles te doen ook buiten op het schoolplein staan Springkussens, een reuzen dartbord, suikespin, hambugers en zal DJ GC zijn muziek draaien. Ook staan er kraampjes waar je leuke snuisterijen kan kopen georganiseerd door Eigenkoers hoogvliet.

De gehele middag is geheel gratis, de dansworkshop van Roy Julen is vanaf 12 jaar de rest van de activiteiten vanaf 2 jaar, kom gerust een kijkje nemen en feest mee! Meer info: www.facebook.com/hoogvlietdanst of 0650428444