DANCE
Dans is verbinden samen zijn met elkaar. Waar het om gaat is UBUNTU. Passie delen.
JIJ bent omdat WIJ zijn. Samen dansen op een veilige plek die jouw thuishaven in dans is. Dansen om "vrij" te zijn.
MIND
Mind staat voor ons hoe je in het leven staat. Jij bent Authentiek
Het gaat om jou als mens, die gezien wil worden. En er mag zijn.
BODY
Body, werken aan jou, van binnen en van buiten zodat jij je thuis gaat voelen in jouw lichaam. Jouw lichaam die jouw huis is. Jouw eigen.
BLOG
Iedere week schrijven we een blog, verschillende schrijvers allemaal verbonden met JDM, volg ons!!

Welkom bij Jazzdansstudio Marleen afgekort JDM

Marleentje zo werd ik op de opleiding altijd genoemd, welke opleiding vraag je je af, dat zou je kunnen raden als je weet dat ik de oprichtster ben van JDM. De vooropleiding om Dansdocent te worden. Mavo/Havo voor muziek en dans en toen de rotterdamse dansacademie.

Marleentje omdat ik altijd klein van stuk ben geweest en nog steeds niet groot ben, maar ik had een droom , dansjuf worden en een eigen” balletschool” te hebben. Nu inmiddels ben ik 48 jaar en bestaat JDM 22 jaar en werken we met 16 ambitieuze docenten die samen met mij het JDM team vormen.

Samen maken we UBUNTU een filosofie uit Afrika dat wil zeggen “ik ben omdat wij zijn”
Wij willen jou tot bewegen zetten en je overtuigen dat dans het middel is tot verbinden, verdiepen, genieten, jezelf zijn, je kunnen uiten en ontdekken wie je werkelijk bent.Dus wanneer kom jij ontdekken wat dans voor jou kan betekenen?
Van 2-88 jaar!

We hebben ons eigen clubportaal waar je al je lessen, aanvragen van gratis proeflessen, abonnementen snel en makkelijk kunt regelen! Via onderstaande link kom je op ons clubportaal!
JDM CLUBPORTAAL

We blijven vernieuwen dus check regelmatig ons rooster! Ook zijn we zijn partners van de Rotterdam Pas en Jeugd Cultuurfonds.

Zaterdag 8 november 12.30-14.00 de workshop "Kalmeer je hoofd zonder paracetamol" het geeft je handvaten om te gebruiken en toe te passen in je dagelijks leven. zoals de titel zegt ga je "tools"krijgen om rus in je hoofd te krijgen.
Jullie kennen dat dat je soms geen rust krijgt in je hoofd. Kristina gaat je oefeningen geven om nieuwe inzichten te krijgen. geef je op bij Marleen

Op zaterdag 23 november van 19.00-23.00 uur houden wij een JDM Show Night voor onze leden. Dit is jouw kans om een solo, duo of groepsoptreden te geven met je eigen act! Deelname vanaf 5 jaar tot……Weet je nog dat we vroeger op kamp de bonte avond hadden een avond waarin je van alles mocht laten zien, dat willen we nu ook doen.
Je hoeft voor je act niet perse te dansen, wil je bijvoorbeeld liever jouw goochel of zang talent tonen aan de wereld? Dan kan dat natuurlijk ook! Geef je op voor 1 november bij Marleen

Dansstudio: 010-4720227
Marleen: 06-50428444
Per mail: info@jazzdansstudiomarleen.nl

Vergeet ons niet te volgen op facebook en instagram, want daar vind je nog veel meer verbondenheid.

Tot ziens in de dansstudio
Het JDM Team
JAZZDANSSTUDIO NIEUWS
JDM Show Night
JDM Show Night: Treed jij op? Zaterdag 23 November @JDM
JDM Sokkenbingo
Kom jij zaterdag 12 oktober naar onze Sokkenbingo?
JDM BENEFIET 18 mei 2019
YES WE CAN Wij binnen JDM zijn (super)blij met jou als lid.

COPYRIGHT © 2019 Jazz Dansstudio Marleen | DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.