Team JDM

Even iets in het kort over het JDM team

Samen met haar team runt Marleen de dansstudio.
Een team die met passie hun vak beoefenen.

De dochters, Lotte en Elle, geven ook al les en met een docententeam van 14 docenten en stagiaires staan zij voor uw klaar.

Waar streeft JDM naar?
“Iedereen moet het bij JDM naar zijn zin hebben en wij hopen dat te bereiken door de passie voor dans en sport over te brengen of op te zwepen op een ontspannen maar enthousiaste manier. Wij beloven dat stilstaan onmogelijk is zodra er een stap in onze studio gezet wordt!”

De kernwaarden van JDM zijn:
Respect, Saamhorigheid, Klantgerichtheid, Creativiteit, Laagdrempelig, Persoonlijk contact en een huiselijk gevoel.
Dit alles in combinatie met passie maakt JDM uniek in de wijde omtrek en in haar zijn!Marleen heeft de Mavo en Havo voor muziek en dans afgerond en daarna de Rotterdamse Dansacademie. En is afgestudeerd dansdocente in de richtingen jazz, modern en tap. Heeft zich daarna gespecialiseerd in streetdance, gogodance en poweryoga en is een allround docent. Ook is zij werkzaam op Codarts, de rotterdamse dansacademie, waar ze op de docentenopleiding onderlinge instructie en didaktiek geeft.

Verder werken we met vaste docenten die afgestudeerd zijn aan Codarts.
Maar Marleen leid ook haar eigen docenten op omdat zijzelf ook werkzaam is als didactiek docent op codarts en zo alle skills bezit om docenten op te leiden . Marleen vind ook dat jonge, aankomende docenten een kans moeten krijgen in het werkveld. Vandaar dat wij binnen de studio deze mensen een kans bieden om bij ons stage te lopen.

Ook doen wij aan talentontwikkeling. Zodat we aankomend talenten een mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen en klaar te stomen voor een dansopleiding. Zie hiervoor JDM Dans Talent.

Het hele team is helemaal gek op hun vak en vinden het een eer om jullie rond te leiden in JDM en jullie alles over de dansstudio te vertellen.

Kom gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek of kom een van de lessen meedoen

Tot in de studio
Het JDM Team
COPYRIGHT © 2019 Jazz Dansstudio Marleen | DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.