Paaldansen voor kidZ

KidZpole, wat houdt het in:

Het is een combinatie tussen streetdance en technieken in de danspaal die vergelijkbaar zijn met turnoefeningen. Het eerste gedeelte van de les bestaat uit een warming-up, dan gaan we over naar het dansgedeelte. Na het dansgedeelte werken we aan de verschillende technieken in de danspaal waaronder: de kniedraai, de gestrekte kniedraai, de twister, de aap en de adelaar. Zo zijn er 100 verschillende technieken. Allemaal speciaal afgestemd op kinderen.

Ook werken we in de les aan de motorische, sociale, emotionele, cognitieve ontwikkeling. Door deze nieuwe vorm van danssport ben je op heel veel vlakken bezig. We ontwikkelen lenigheid, coördinatie, ritmegevoel, techniek en de fijne en grove motoriek.
Door dat we met meerdere kinderen rond een danspaal bezig zijn, ontwikkelen de kinderen zich op sociaal gebied. Ze zijn met elkaar bezig, moedigen elkaar aan, wachten op elkaar en hebben samen plezier.

Ook emotioneel ontwikkelen ze zich doordat we werken met verschillende soorten muziek en dansvormen. Van uitbundig, serieus, droevig tot nog veel meer emoties. Zo prikkelen we de fantasie, zodat hun beleving in dans groter wordt. Interactie met de omgeving, controle hebben over: aandacht houden, concentratievermogen zijn hele belangrijke facetten bij het bewegingen in de fitnesspaal! Dit zijn cognitieve ontwikkelingen die heel belangrijk zijn voor een kind!Zo ziet u, een verscheidenheid aan verschillende ontwikkelingen die deze dansvorm tot een geweldige danssport voor kinderen maakt. Om goed te kunnen werken met de kinderen delen we leeftijden als volgt in:
• 7-9 jaar


De lestijden zien er als volgt uit:
Vrijdag
16.00-16.45 Pole & Dance Paaldansen met een choreografie


Kom voor een gratis proefles!!
COPYRIGHT © 2019 Jazz Dansstudio Marleen | DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.