JDM Dance Mix

De JDM Dance Mix is een choreografie les, een les waar alles draait om de choreografie of met andere woorden de dans. In deze les doe je vooraf geen oefeningen, een diagonaal, technische oefeningen.

Nee, het aanleren van de dans staat centraal.

We dansen in de stijlen, musical, jazz, modern, afro alles komt aan bod, heel klantgericht...Wat u wensen zijn we stemmen af met elkaar wat het thema wordt!

In de JDM Dance mix leer je werken aan techniek, choreografie, uitstraling, entertainment, samenwerking, improvisatie, power en lenigheid. Goed voor je dansontwikkeling en voor je zelfvertrouwen.

Het is een leuke dynamische manier van dansen, waarbij je op een hele makkelijke, simpele wijze een dans aangeleerd krijgt. Omdat je maar een dans leert in één les is het makkelijk te onthouden en te volgen.

Ben jij iemand die van variatie houdt en niet te veel in de techniek wil duiken? Dan is deze les voor jou!
Voor diegene die gewoon even lekker willen dansen, zonder te al veel na te hoeven denken. We werken 8 à 9 weken aan de dans, deze is zeer gevarieerd want de ene periode zal deze een musical choreografie zijn maar je kunt ook denken aan:modern, jazz, afro, dancehall alles kan en alles mag in deze les en doordat we iedere les de dans helemaal herhalen en daar dan weer een stukje aanplakken is het makkelijk te volgen, je moet alleen wel aan het begin van ieder blok erbij zijn. De blokken lopen van kindervakantie naar kindervakantie, dus bijv: van de kerstvakantie naar de crocusvakantie.

Enthousiast geworden? Kom voor die gratis proefles en SWING mee!

Deze les wordt gegeven op:
woensdag 21.00-22.00
COPYRIGHT © 2019 Jazz Dansstudio Marleen | DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.