Ballet workout

JDM Balletworkout is een groepsles waarbij voornamelijk balletoefeningen naar voren komen in combinatie met pilates en fitnessoefeningen. De nieuwste rage uit de USA. Ballet is de basis van iedere beweging. Het is een workout die is geïnspireerde en ontwikkeld door de Amerikaanse New York City Ballet danseres Mary Helen Browers. Zij trainde onder meer Nathalie Portman en stoomde haar klaar voor haar rol in de film “Black Swan” en momenteel is zij de “Ballet Beautiful” celebrity fitness guru van New York. JDM Balletworkout mixt de authentieke sierlijke bewegingen van het klassieke ballet in uitdagende oefeningen en stretches die het lichaam sterk en gracieus maken.

De lessen zijn voor een ieder toegankelijk, ongeacht leeftijd of conditie en ook kennis van ballet is niet nodig. JDM Balletworkout is momenteel de fitness Work-Out voor de moderne vrouw.
Het helpt je een goede lichaamshouding aan te nemen waardoor je goed in contact komt met je eigen lichaam. JDM Balletworkout lessen worden grotendeels beoefend op moderne muziek maar wij van jazzdansstudio marleen geven er onze eigen aanvulling aan.

Het hele lichaam wordt tijdens de JDM Balletworkout les onder handen genomen. De les is te vergelijken met een bootcamp les die buiten gegeven worden alleen is de basis van alles is ballet. Zo is de les voor iedere leeftijd toegankelijk. Ook zonder danservaring kan je deze les volgen. We zullen beginnen met verschillende plie oefeningen, been oefeningen, buikoefening maar ook zullen we ons op allerlei verschillende manieren verplaatsen door het midden. Ook maken we gebruik van elastieken, dumbles, fitballen en steps, variatie ten top dus!

Dus wil jij een intensieve workout voor het lichaam volgen? Waarin we Ballet, fitness en pilates combineren in 1 les? Zonder dansachtergrond?

Woensdag 19:00 - 20:00 uur
COPYRIGHT © 2019 Jazz Dansstudio Marleen | DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.